• En verden i kraner og løftegrej

Om Scan Lifting

Om os

OM SCAN LIFTING

En verden i kraner og løftegrej siden 2005

Scan Lifting A/S har specialiseret sig indenfor kraner, løftegrej og håndteringsudstyr til ethvert formål. Vi har mange års erfaring som sikrer at kvaliteten er i top.

Vores kernekompetencer ligger indenfor salg af professionel kraner, løftegrej og håndteringsudstyr, hvor vi både kan levere standardløsninger såvel som specialløsninger tilpasset individuelle behov. For at sikre den høje kvalitet og opgaveløsning samarbejder vi med førende europæiske leverandører.

Med til vores kernekompetencer hører serviceeftersyn af leveret kraner,  løftegrej og håndteringsudstyr.
Vi tilbyder vores kunder serviceaftaler, som betyder at sikkerheden altid vil være i top. Vi holder øje med hvornår det er tid til eftersyn, hvorefter vi kontakter Jer for en aftale. I kan med andre ord læne Jer trygt tilbage og lade os stå for sikkerheden.

Endvidere er vi kendte for altid at levere de bestilte produkter / opgaver til tiden.
Scan Lifting A/S er i dag blevet en betydelig enhed i branchen, og leverer derfor vores løsninger til hele Skandinavien, til både store såvel som mindre kunder.

Alle vore produkter er godkendte efter arbejdstilsynets normer og regler.

Vores værdier

VORES KERNEVÆRDIER

Scan Lifting A/S arbejder udfra:
Fleksibilitet – Tilpasser os efter kundebehov
Innovativ – Vi er i løbende udvikling
Ansvarlighed – Vi tager ansvar for hvad vi gør

VORES MISSION

Er ikke nødvendigvis at være den største,
i stedet for stræber vi efter at være den dygtigste og mest fleksible leverandør af kraner, løftegrej og håndteringsudstyr.

VORES INSPIRATION

Scan Lifting A/S er drevet af en flok dygtige og ambitiøse mennesker, som alle er bevidste om, at vores fortsatte succes kun er muligt, takket være vores mange tilfredse kunder.

VORES VISION

Er at være kundernes foretrukne leverandør af kraner, løftegrej og håndteringsudstyr, ved at kombinere god rådgivning, service og levering til tiden.

Top